TAS BEVEILIGING   Total All Secured
ND-4378
PROFESSIONELE EN ERVAREN VERKEERSREGELAARS

TAS Beveiliging heeft specialistische kennis en ervaring in huis als het gaat om verkeersregelaars. Heeft u een evenement of een infrastructureel vraagstuk waarbij verkeersbegeleiding belangrijk is, dan is TAS Beveiliging hét bedrijf wat u hierbij van dienst kan zijn.
Ook met betrekking tot tijdelijke verkeersmaatregelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het complete verkeersplan vanaf de tekentafel tot aan de uitvoering, zodat u hier geen omkijken meer naar hebt.
TAS Beveiliging levert sinds 2012 verkeersregelaars in het noorden van het land. Ons team gemotiveerde verkeersregelaars zijn volgens overheidsnormen volledig gecertificeerd en in het bezit van een VCA certificaat. De verkeersregelaars gaan gekleed in de voorgeschreven professionele, fluorescerende  verkeersregelaar-kleding.  Onze verkeersregelaars worden ingezet bij bouw, wegwerkzaamheden, evenementen, ongevallen en incidenten.


TIJDELIJKE VERKEERSMAATREGELEN

Het ontwerpen van verkeersmaatregelen bevat tijdelijke, permanente en semipermanente situaties. Bij werkzaamheden korter dan één jaar of bij evenementen is het ontwerp opgebouwd uit tijdelijke verkeersmaatregelen.
Blijven de maatregelen langer dan één jaar op de weg staan dan wordt er ontworpen met permanente en semipermanente verkeersmaatregelen.
Tijdelijke verkeersmaatregelen worden aan de hand van de vigerende richtlijnen ontworpen (o.a. de CROW publicaties 96a en 96b). De te nemen verkeersmaatregelen zijn afhankelijk van de situatie ter plaatse en op basis daarvan wordt besloten of een verkeersplan gemaakt wordt. Een uitgebreid ontwerp op tekening of enkel een dwarsprofiel behoort tot de mogelijkheden. Bij het ontwerp van tijdelijke verkeersmaatregelen wordt onderscheid gemaakt tussen een omleidings- en een afzettingsontwerp. De afzetting is vaak de basis om te bepalen of ook een omleidingsontwerp benodigd is. Het effect van de omleiding is dat minder of geen verkeer in de buurt van het werkvak komt. Dit verhoogt de (verkeers)veiligheid nabij het werkvak. Uiteraard wordt het ontwerp en de uitvoering getoetst aan de CROW publicatie 96a/96b.
TAS Beveiliging werkt met gekwalificeerde mensen en voert werkzaamheden uit volgens de hoogste norm. Uitvoering van uw opdracht wordt altijd even adequaat als zorgvuldig opgepakt. Met de ervaren mensen zijn wij efficiënt, effectief en flexibel bij het uitvoeren van onze werkzaamheden in uw project.
Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op
MANGATWACHT
BRANDWACHT
OBJECTBEVEILIGING
EVENEMENTBEVEILIGING
CONTACT
BHV
FAS ULTRA
EHBO
TAS Beveiliging
Printer 15
7741 ME  Coevorden
info@tasbeveiliging.nl
0591-562302
06-12821331
FAS BEDRIJFSKLEDING
FAS TECHNOLOGIE
FAS WEBONDERHOUD
ROOKGENERATOR