TAS BEVEILIGING   Total All Secured
ND-4378
BHV

De cursus

Een BHV-er (bedrijfshulpverlener) kan Eerste Hulp verlenen en een beginnende brand bestrijden. De cursus BHV is een zeer praktisch ingerichte cursus en dus zeker niet saai! Deze tweedaagse opleiding tot BHV-er bevat twee onderdelen. Eén lesdag is gericht op het onderdeel Eerste Hulp. U leert wat u moet doen bij verschillende soorten letsels. Ook het bedienen van de AED wordt getraind. De andere lesdag behandelt u een beginnende brand te bestrijden. U leert een beginnende brand te bestrijden. Aan het einde van beide trainingsdagen doet u examen.

Voor wie
Elke organisatie is vanuit de Arbo-wet verplicht om minimaal één werknemer als BHV-er aan te wijzen. Een BHV-er kan op elke afdeling in de organisatie werkzaam zijn. Bij grotere bedrijven moeten er meerdere BHV-ers aanwezig zijn. Er is geen specifieke vooropleiding vereist om aan de cursus BHV deel te nemen.

Examen
Beide cursusdagen sluit u af met een meerkeuze examen. Daarnaast worden uw praktijkverrichtingen beoordeeld. Heeft u beide dagen en beide examens goed doorlopen dan ontvangt u een NIBHV Basisdiploma Bedrijfshulpverlener, een certificaat Eerste Hulp en een certificaat Brandbestrijding en Ontruiming en een legitimatiepas. Het basisdiploma BHV, de deelcertificaten en de legitimatiepas zijn één jaar geldig. Door elk jaar de Herhalingscursus BHV te volgen, kunt u de geldigheid verlengen en blijft u geregistreerd staan als officieel BHV-er.
Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op
MANGATWACHT
BRANDWACHT
OBJECTBEVEILIGING
EVENEMENTBEVEILIGING
CONTACT
BHV
FAS ULTRA
EHBO
TAS Beveiliging
Printer 15
7741 ME  Coevorden
info@tasbeveiliging.nl
0591-562302
06-12821331
FAS BEDRIJFSKLEDING
FAS TECHNOLOGIE
FAS WEBONDERHOUD
ROOKGENERATOR